Verksamt

Oavsett i vilken fas du befinner dig i ditt företagande hittar du både information och e-tjänster på webbplatsen Verksamt.

När du funderar på att starta ett företag dyker det ofta upp många frågor. Det kan handla om allt från tillstånd och registrering till vilken företagsform som passar bäst. På verksamt.se hittar du det mesta som du behöver veta för din företagsresa, från det att den första idén slår rot. På verksamt.se finns exempelvis mallar för affärsplan och budget, och du kan räkna ut hur mycket du behöver sälja för att gå med vinst.

För dig som redan driver ett företag samlar Verksamt information om allt från skatter och avgifter till hur du anställer personal eller byter företagsform.

Det finns också en lång rad e-tjänster på webbplatsen, både för dig som vill starta och för dig som redan driver ett företag. Du kan till exempel skapa en egen checklista på vad du behöver göra när du startar just ditt företag, du kan registrera ditt företag eller ansöka om F-skatt. Men du hittar också vanliga e-tjänster för att anmäla utdelning eller ändra din styrelse.

Verksamt.se är en nationell webbplats som drivs av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.
Verksamt

Uppdaterad: 10 februari 2023, 13:17