Innovationsstöd

Har du en idé som du vill vidareutveckla och få ut på marknaden? Inom East Sweden Business Region finns ett brett stöd för innovativa entreprenörer som vill ta nästa steg med sitt företag och sin idé.

Östergötland har en lång historia av framgångsrik samverkan mellan akademi, näringsliv och samhälle. Det betyder att stödet för att ta innovativa idéer till nästa nivå aldrig är långt bort, oavsett vilken bransch eller näring du tillhör. I våra organisationer inom ESBR finns resurser, kunskap och många års erfarenhet av att göra goda idéer till flygfärdiga produkter och tjänster.

LEAD
En hjälpande hand som finns i regionen är prisbelönta LEAD – en av Sveriges bästa företagsinkubatorer för blivande företag. Här kan du ta med din idé eller startup och få ta del av LEAD:s kunnande, stora nätverk och även hitta en fysisk kontorsplats.
LEAD

Almi
Almi är den aktör som träffar flest företagare med innovativa affärsidéer – såväl nystartade som redan etablerade företag. Almi erbjuder både finansiering och affärsutveckling som hjälper bolag att växa och utvecklas.
Almi

I Östergötland finns en rad framstående innovationsmiljöer och två tunga Science Parks – i Linköping och Norrköping.

Här kan du läsa mer om olika mötesplatser, nätverk och kluster inom innovationsområdet i Östergötland.

Uppdaterad: 10 februari 2023, 16:47