Norrköping Science Park

I historiska kvarter i centrala Norrköping och med närhet till forskningen vid Linköpings universitet har innovativa och nyskapande miljöer vuxit fram till Norrköping Science Park.

I hjärtat av Norrköping finns Norrköping Science Park (Nosp).
Parken är navet för en vision med internationell expansion av innovationer, entreprenörskap och marknader med hållbar tillväxt.

I företagsparken, som ligger mitt i industrilandskapet som en gång var den mäktiga textilindustrins motor i staden, huserar nära 150 företag med över 2 000 anställda.

Här dyker hela tiden nya spännande samarbeten och projekt upp och Nosp har byggt upp tre olika mötesplatser, Coffice, Pronova och Visualiseringcenter C, för miljöer som attraherar nya samverkansmöjligheter.

I den öppna innovationsmiljö som ligger i anslutning till Campus Norrköping skapas möjligheter för företag att starta, utvecklas och växa.

Norrköping Science Park, som samarbetar tätt med forskningen och Linköpings universitet, har tagit fram flera fokusområden som ligger främst inom kunskapsintensiva näringar med koppling mot visualisering, digitalisering och logistik.

Norrköping Science Park

Uppdaterad: 10 februari 2023, 17:28