East Sweden
 

Entreprenör och blivande företagsbyggare!

Funderar du på att starta ditt första bolag? Är du nyfiken på livet som entreprenör? Hos oss kan du få stöd och råd inför nästa stora språng i livet.

Det ska vara enkelt att starta företag i vår region. Vi kan ge konkret stöd till dig som just har startat så att du kan fokusera på företagets utveckling. Vi underlättar dina kontakter med myndigheter, företag och organisationer. Här får du ”första hjälpen” med de frågeställningar och utmaningar du står inför. ESBR erbjuder även utbildningar för nya företagare. Genom Nyföretagarcentrum får du, tillsammans med sakkunniga och andra entreprenörer, chansen att utveckla din affärsidé och ta de första stegen mot en ny karriär.

Inom ESBR finns även företagsinkubatorer som exempelvis LEAD eller Ebbe Park. Det är en miljö som passar perfekt för vissa nystartade bolag och verksamheter. Att vara en del av en företagsinkubator innebär tuffa krav men samtidigt stor stöttning från coacher och väl beprövade processer och verktyg för snabbväxt. Många LEAD-bolag, både nuvarande och tidigare, har tagit sig in på 33-listorna, Ny Teknik och Affärsvärldens årliga lista över Sveriges 33 mest lovande unga teknikbolag.

Anna Hjertstedt

Nyföretagarcentrum

+46 (0)13-25 30 60

anna.hjertstedt@nyforetagarcentrum.se